Project omschrijving

Angst voor de tandarts

Deze e-learning gaat over angst voor de tandheelkundige behandeling en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ad de Jongh. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en casuïstiek legt Ad de Jongh stap voor stap uit hoe je angstpatiënten het beste kunt begeleiden en behandelen. Zijn aanpak geldt al jaren als de gouden standaard en zijn boek wordt gebruikt binnen de differentiatieopleiding tot tandarts- angstbegeleiding. De e-learning bestaat uit een twee videopresentaties van Ad de Jongh en het beantwoorden van 60 vragen over de toepassing van zijn aanpak in de praktijk.

Auteur
Ad de Jongh is tandarts en gz-psycholoog. Hij is als bijzonder hoogleraar angst- en gedragsstoornissen verbonden aan het Academisch Centrum Tandheelkunde (ACTA) van de Universiteit van Amsterdam en Vrije Universiteit, waar hij verantwoordelijk is voor het onderzoek op het terrein van de gedragswetenschappen in de tandheelkundige setting en hoofdopleider van de masteropleiding tandarts-angstbegeleiding.

Gratis boek
Meld je je aan met 5 collega’s, dan ontvangen jullie één exemplaar van het boek angst voor de tandarts van Ad de Jongh cadeau

AANMELDEN

Prijs

€100,- ex BTW

Aantal punten

KRT: 4,5 punt

Beschikbaar

1 juni 2021

Auteur

Probeer ook onze andere modules